Hoppa till innehållet
1.7.2022 | Nyheter

Nu ska vi tala om vätgas – Spara datumet för BotH2nia goes Lappeenranta 7.-8.11.

BotH2nia är ett gränsöverskridande offentligt-privat nätverk för att bygga upp en vätgasekonomi runt Östersjön. En viktig del av nätverkets verksamhet är besök på olika orter. Under dessa besök kan nätverksmedlemmarna se vilka specifika vätgasrelaterade styrkor olika regioner har. Nya lokala organisationer får i sin tur lära sig vilken typ av helhetsbild de kan komma med och komplettera.

Nu ska vi tala om vätgas – Spara datumet för BotH2nia goes Lappeenranta 7.-8.11.

Hittills har nätverket besökt Vasa, Karleby, Uleåborg och Brahestad. Nu kan vi meddela att BotH2nia-nätverket hösten 2022 åker till Lappeenranta den 7-8 november.


Lappeenranta stad anordnar tillsammans med LUT-universitetet ett evenemang om framtida energilösningar den 8-9 november. Som uppvärmning den 7 november kommer BotH2nia att besöka industrianläggningar med produktion, användning, transport eller lagring av vätgas - eller åtminstone med planer på detta. I slutet av Future Energy Solutions "vätgasdag" den 8 november kommer publiken att få höra från BotH2nia vilken roll vätgasekonomin i Lappeenranta och Östersjöregionen i stort kan spela i den gröna omställningen i Europa.


Programmet kommer att offentliggöras när alla parter har bekräftat sitt deltagande. Det lönar sig dock att anmäla sig redan nu för att komma ihåg vart man ska i början av november. Det är gratis att delta i evenemangsprogrammet.