Hoppa till innehållet
24.5.2023 | Nyheter

Lediga projektledartjänster på VAMK i Vasa, Finland

Är du en erfaren projektledare som söker nya möjligheter? Kolla in dessa två intressanta tjänster.

Lediga projektledartjänster på VAMK i Vasa, Finland

EU-projektledare med vätgasexpertis för H2 Excellence-projektet som bygger en plattform av centra för yrkesmässig spetskompetens genom att möjliggöra "kompetens-, kunskaps- och forskningsekosystem" för innovation, regional utveckling, smart specialisering och offentligt stöd för grön vätgasteknik. Detta är en 4-årig tidsbegränsad anställning från augusti 2023 till augusti 2027. 

Kolla in den fullständiga arbetsbeskrivningen och ansök via Kuntarekry senast den 9 juni: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/eu-project-manager-with-hydrogen-expertise-527152-3/ 

 

Programledare för utveckling av forsknings- och utbildningssamarbete mellan fyra yrkeshögskolor på Finlands västkust. Det här är en 2,5-årig anställning från augusti 2023 till december 2025. Finskspråkiga kunskaper krävs. 

Läs hela arbetsbeskrivningen och ansök via Kuntarekry senast den 9 juni: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/ohjelmapaallikko-527159 

 

För mer information, vänligen kontakta Vest Marja-Riitta, chef för forskning, utveckling och innovation, VAMK. E-mail: marja-riitta.vest@vamk.fi, tel. +358 50 577 3121.