Skip to main content
26 - 27 June 2024

Vetyareena 2024

10.00 - 18.00
Suomi-Areena, Pori, Finland
Vetyareena 2024

Toista kertaa Porissa järjestettävä Suomen vetyklusterin Vetyareena kokoaa jälleen yhteen alan yritykset, liitot, rahoittajat ja päättäjät, joiden yhteistyöllä vahvistamme Suomen asemaa Euroopan vetytalouden keskuksena. Tule kuulemaan, kuinka otamme uuden energian seuraavan askeleen!

Osana SuomiAreenaa järjestettävän Vetyareenan ohjelma tarjoaa yhteisiä ratkaisuja ja ajankohtaisia näkökulmia siihen, kuinka rakennamme kestävän ja kilpailukykyisen vetytalouden ekosysteemin, jossa kietoutuu yhteen työllisyys, teollisuus ja turvallisuus sekä koko Suomen kilpailukyky kansainvälisillä markkinoilla.

Tapahtuma jakaantuu kahdelle päivälle ja kahteen tapahtumatilaan, joiden aikana voit osallistua innostaviin puheenvuoroihin, paneelikeskusteluihin ja tietoiskuihin.

Keskiviikkona 26.6. kello 10–19 SuomiAreenan rannan lava muuntautuu Vetyareenan näyttämöksi. Rannan lavalla toteutetaan yhdeksän ensiluokkaista keskustelutilaisuutta, jotka tarjoavat kiehtovan katsauksen ajankohtaisiin projekteihin, toimenpiteisiin ja vetytalouden kehitykseen. Rannan lavan Vetyareena ohjelmaa 26.6. voi seurata paikan päällä sekä MTV Katsomosta livenä tai tallenteena myös jälkikäteen. Keskustelutilaisuuksia moderoi toimittaja Nina Rahkola.

Vetyareenan oma tapahtumatila sijaitsee SuomiAreenan ranta-alueella 26.–27.6. kello 10–18. Tapahtumatilassa järjestetään kerran tunnissa vetyvartit, joissa on mahdollisuus laajentaa ymmärrystä vedystä ja siitä, mihin kaikkeen vedyllä voidaan vaikuttaa. Vetyareenalle voi tulla kuuntelemaan kaikki keskustelut tai vain osan niistä. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen, eikä tapahtumaan tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Tilaisuuden keskustelijoita Suomen vetyklusterin jäsenyritysten lisäksi ovat muun muassa ilmasto- ja ympäristöministeri Kai Mykkänen, VTT:n vetyhankkeita johtava Antti Arasto, LähiTapiolan viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Eeva Salmenpohja sekä Climate Leaderhip Coalitionin toimitusjohtaja Tuuli Kaskinen.

Lue lisää: https://h2cluster.fi/events/vetyareena-2024/

Share event